تفاوت تزریق آنزیم با فیلر بینی چیست؟

برای زیبایی بینی، تنها راه عمل جراحی نیست. روش‌های جایگزین دیگری هم وجود دارند که عوارض کمتری داشته و به‌صورت سرپایی انجام می‌شوند. از جمله رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به تزریق فیلر برای اصلاح بینی و تزریق آنزیم اشاره کرد. هر دو برای فرم‌دهی و کوچک کردن بینی مناسب هستند که در این مقاله با بررسی تفاوت تزریق آنزیم با فیلر بینی به نحوه انجام هر یک می‌پردازیم و تاثیرات آن‌ها را به‌طور کامل بررسی خواهیم کرد. ضمن اینکه مزایا و میزان ماندگاری هر یک را بیان خواهیم کرد.

مراحل کوچک کردن بینی با آنزیم

بیشترین کاربرد تزریق آنزیم، کوچک کردن بینی است. میزان، تعداد دفعات تزریق و نحوه آن هم با تشخیص پزشک و در جلسه مشاوره انجام می‌شود. روند انجام هم به این صورت است که ابتدا ناحیه ضدعفونی می‌شود سپس دوز مشخص شده آنزیم توسط پزشک در نواحی تعیین شده، تزریق می‌شود. این فرآیند با توجه به وضعیت مراجع و نتیجه مورد انتظار بین ۲ تا ۶ جلسه انجام خواهد شد. مدت زمان لازم بین هر جلسه هم ۱ الی ۲ هفته خواهد بود.

این روش نتیجه دائمی بر روی بینی خواهد گذاشت مگر در موارد بسیار کمی که در اثر عواملی مثل چاقی، بینی به فرم اولیه خود بازگردد. در این وضعیت می‌توان با یک جلسه تزریق مجدد، دوباره به وضعیت اولیه برگشت.

کوچک کردن بینی با آنزیم برای چه کسانی مناسب تر است؟

با توجه به متفاوت بودن فرم بینی و تفاوت سلیقه، روش‌های زیبایی هم متفاوت خواهد بود. تزریق آنزیم به‌عنوان یک روش زیبایی برای ترمیم بینی‌های گوشتی مناسب است. آنزیم به جمع شدن و کوچکتر شدن بینی کمک می‌کند.

نحوه تزریق فیلر بینی

فیلر بینی یک روش کاربردی برای اصلاح فرم بینی است. در این روش، ژل به‌نواحی مختلف مثل تیغه و نوک بینی تزریق می‌شود که باعث صاف شدن تیغه بینی و بالا رفتن نوک آن می‌شود. برای اصلاح قوز بینی می‌توان از تزریق فیلر اسمایل استفاده کرد. این فیلر اطراف نواحی که دارای برجستگی هستند را حجیم می‌کند و در نتیجه باعث یک دست شدن تیغه و اصلاح قوز بینی خواهد شد.

به‌صورت کلی از فیلر بینی می‌توان در رفع نواقص جزئی در بینی استفاده کرد.
از جمله ترکیبات به‌کار رفته در فیلرها، اسید هیالورونیک یا  کلسیم هیدروکسی آپاتایت است که باعث اصلاح فرم بینی خواهد شد.

یکی از راه های مدرن و امن برای کوچک کردن بینی گوشتی، تزریق آنزیم هیالاز است. تزریق آنزیم نیازی به بیهوشی عمومی ندارد و بی‌حسی موضعی برای آرامش بیمار و برطرف کردن درد کفایت می کند.

ماندگاری فیلر بینی

فیلر بینی یک نوع روش زیبایی موقت است که برای نواقص جزئی به کار می‌رود. تاثیر انواع فیلرها از جمله فیلرهای اینووسنس را می‌توانید ۹ الی ۱۸ ماه روی بینی مشاهده کنید. همچنین، با گذشتن دوره ماندگاری می‌توانید، دوباره تزریق را انجام دهید.

این فیلرها با کیفیت مواد اولیه بالایی تولید شده‌اند که هیچ‌گونه نگرانی از بابت مواد تزریق شده و عوارض آن ایجاد نخواهند کرد. ضمن اینکه برای از بین بردن احساس درد و تزریق ساده از لیدوکائین در مواد تشکیل‌دهنده آن استفاده شده است.

از فیلر اسمایل علاوه‌بر اصلاح فرم بینی می‌توان برای از بین بردن خط خنده و خطوط کنار لب‌ها و جهت حجم‌دهی لب هم استفاده کرد.

مزایای تزریق فیلر بینی

بینی های استخوانی گزینه خوبی برای تزریق فیلر هستند. با تزریق فیلر در نواحی اطراف برآمدگی بالای تیغه، فرو رفتگی‌ها یکدست شده و در نتیجه بینی با تیغه صاف به‌نظر می‌رسد. ضمن اینکه برای بینی‌هایی که حالت افتاده‌ای در قسمت نوک بینی وجود دارد، تزریق فیلر بینی می‌تواند برای رفع این مشکل استفاده شود.

به‌طور کلی مزایای فیلر اصلاح بینی را می‌توان شامل موارد زیر دانست:

  • ایجاد ظاهر طبیعی در چهره
  • انجام سرپایی بدون نیاز به بستری شدن
  • عدم نیاز به بیهوشی و جراحی
  • استفاده از بی‌حسی موضعی و عدم احساس درد
  • انجام فیلر اصلاح بینی در مدت کوتاه و حدود ۲۰ دقیقه
  • بدون ریسک و عوارض
  • امکان برجسته کردن نوک بینی
  • ایجاد تقارن در دو طرف بینی

تفاوت تزریق آنزیم با فیلر بینی

تزریق آنزیم و فیلر بینی هر دو از جمله روش‌های زیبایی و غیرتهاجمی به‌شمار می‌روند. در عین حال تفاوت‌های زیادی با هم دارند. در ادامه این تفاوت‌ها را به‌طور کامل بیان خواهیم کرد:

  • تزریق آنزیم یک روش نسبتا دائمی به ‌شمار می‌رود. در حالی‌که تزریق فیلر یک روش موقت برای زیبایی است.
  • روش تزریق آنزیم برای بینی‌های گوشتی مناسب است و به‌عنوان کوچک‌کننده و جمع‌کننده بینی به‌شمار می‌رود. اما فیلر برای بینی‌ها استخوانی مناسب است و امکان اصلاح قوزهای سطحی با آن وجود دارد.
  • تعداد جلسات و مواد تزریق شده در آنزیم و فیلر نیز با یکدیگر متفاوت است.

 

هشتگ‌ها

ایا این مقاله برای شما مفید بود؟

مقالات مشابه

آخرین و بروزترین مقالات مربوط این حوزه

آیا در صورت استفاده از فیلرهای پوستی ظاهری مصنوعی پیدا می‌کنیم؟

بلاگ .

فیلرهای پوستی و بوتاکس روش‌هایی غیرتهاجمی در نظر گرفته می‌شوند، به این معنی که اجرای آن‌ها نیازی به جراحی ندارد. […]

291 12:21 ب.ظ

آیا فیلر لب درد دارد؟ عوارض و معایب تزریق فیلر لب

بلاگ .

برای به‌دست‌آوردن ظاهری دلخواه، بدون خطرات و عوارض جانبی شدید، باید مزایا و معایب احتمالی محصولات زیبایی پرکاربرد را شناسایی […]

420 11:03 ق.ظ

مراقبت‌های بعد از فیلر خط خنده: ۱۰ توصیه‌ی مراقبتی

بلاگ .

استفاده از فیلر خط خنده گزینه‌ای محبوب برای کاهش خطوط ریز و درشت اطراف دهان است. پرکننده‌های پوستی برای رفع […]

428 10:26 ق.ظ

درمان گودی زیر چشم با فیلر به چه شکل انجام می‌شود و چقدر ماندگاری دارد؟

بلاگ .

اگر چشمان شما همیشه خسته به نظر می‌رسد یا حلقه‌های تیره یا ظاهری گود و توخالی اطراف آن‌ها را فرا […]

284 10:14 ق.ظ

فیلر لب چیست؟ آشنایی با عوارض و مزایای آن

بلاگ .

فیلرهای لب یکی از محبوب‌ترین روش‌های جوانسازی و حجیم‌سازی لب است. تزریق اسید هیالورونیک باعث افزایش حجم لب می‌شود. اما […]

289 10:07 ق.ظ

آیا فیلرهای پوستی می‌توانند ظاهر صورت را لاغرتر کنند؟

بلاگ .

با افزایش سن و از دست دادن حجم صورت، در واقع صورت شما کمی چاق‌تر و گردتر به نظر می‌رسد. […]

353 3:21 ب.ظ
مشاهده همه